Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Fiat Ducato

30 2.3 MJ L2H2 Luxury | Trekhaak

Prijs
12.990
Vakgarage Dallinga
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Afmetingen

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Exterieur
Veiligheid & Techniek
Interieur & Comfort
Overig
Meer tonen
Extra informatie

Mooie en complete Fiat Ducato L2H2 bedrijfsbus in luxury uitvoering. Al het onderhoud is goed bijgehouden en hij rijdt ook lekker. Deze Fiat Ducato is de uitvoering in lengte 2 en hoogte 2, dat geeft hem net even meer ruimte. Ook zit hij vol in de opties: climate control, achteruitrijcamera, cruise control, bluetooth telefoonverbinding, 2 zitbank, lendesteunen, trekhaak, navigatie en zo gaat het nog wel even door! Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze Fiat Ducato? Kom dan langs voor een proefrit, de koffie staat klaar. Let op: Deze bedrijfsbus rijdt nog wel, bel voor de actuele kilometerstand of een proefrit om teleurstelling te voorkomen. Vakgarage Dallinga is een BOVAG-autobedrijf. Met een gemiddeld cijfer van 8,7 en een aanbevelingspercentage van 100% zijn al vele tevreden klanten u voorgegaan. Onze occasionprijzen zijn inclusief alle strikt noodzakelijke afleveringskosten, een nieuwe APK en BOVAG garantie [voor occasions vanaf €4.500,-]. Wilt u toch liever een uitgebreid afleveringspakket met een onderhoudsbeurt? Dat kan al vanaf €495,-. Wij staan ook tijdens de Corona-crisistijd voor u klaar! Gezien de huidige ontwikkelingen m.b.t. het Coronavirus kunnen wij ons voorstellen dat u liever niet naar ons bedrijf komt. Om u toch de mogelijkheid te geven veilig een proefrit te kunnen maken, bieden wij u een proefrit aan huis aan! Wanneer u niet te ver van ons bedrijf woont, komen wij naar u toe zodat u veilig en in alle rust een proefrit kunt maken. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden. Woont u wat verder weg maar heeft u bij ons uw droomauto gezien, bel dan voor de mogelijkheden. Uiteraard volgen wij ten aanzien van onze service altijd het advies/regelgeving van het RIVM. Eventuele aanvullende diensten zoals inruil, financiering, of extra garantie, zijn mogelijk tegen meerprijs. LET OP! Voor al onze occasions geldt: check beschikbaarheid om teleurstelling te voorkomen. Wij kunnen helaas geen auto's vasthouden of reserveren. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur. Zaterdag op afspraak: bel 06 - 13 84 63 94

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions